Direct na de Witte Donderdagviering in Trinitas, schakelen we live over naar The Passion. Zoek een plek op één van de stoelen of volg The Passion vanuit de loungeplek op het podium met fantastische uitzicht op het grote scherm. In en uitloop, koffie en thee. Gratis. Welkom!

Aan de Witte Donderdagviering verleent koor Perspektief o.l.v. John Verrijk medewerking. We delen met elkaar brood en wijn. Een krachtige viering, moment van bezinning aan het begin van de avond. Om 19:30 begint deze viering.

De catechesegroep van mensen met een plus (of beperking) viert deze dienst met ons mee. Voor rolstoelers en hen die niet gemakkelijk deel kunnen nemen aan het lopend avondmaal, is een speciale plaats gereserveerd. Daar krijgen zij brood en wijn aangereikt. Bent u gast en wilt u ook van deze mogelijkheid gebruik maken? U bent van harte welkom. Ons gebouw is rolstoelvriendelijk.

Na de viering wordt op het grote scherm in de kerkzaal The Passion gevolgd. Live.  Aan de bar haal je een kop koffie, thee of een glas fris.

Kom en beleef het mee!

Trinitas vind je aan de Coehoorn van Scheltingaweg 1, in Heerenveen