DODO & friends geven een hartverwarmende reis langs kerstklassiekers. Het Kerstconcert is in schuilkerk De Vermaning in Nes. Het vindt plaats op maandag 19 december 2022. Badgasten en eilanders zijn van harte welkom. Aanvang 20:00 uur. Toegang vrij.

Tijdens de Kunstmaand hebben DODO & friends iedere zondagavond de deuren van De Vermaning opengezet voor muzikale ontmoetingen. Geslaagde avonden die bekroond werden door de warme reacties van bezoekers. Reden om nog eens hits en evergreens te delen, nu in kerstsfeer!

Op maandagavond 19 december brengen de muzikanten een avond vol kerstmuziek uit binnen- en buitenland. Van Feliz Navidad tot Last Christmas. Diverse instrumenten klinken waaronder viool, fluit, piano en gitaar. 

DODO bestaat uit eilandbewoners Jelmer Kooistra en Anne-Meta Kobes. Tijdens het Kerstconcert in de Vermaning spelen zij samen met Ingrid de Vries, Ammie Kooiker en Jester Nynke Schoustra. 

  • Kerstconcert DODO & friends
  • Maandagavond 19 december 2022
  • In de Vermaning, Vermaningspad te Nes
  • Aanvang 20:00 uur
  • Toegang vrij, gift na afloop

Ook na het Kerstconcert speelt DODO door! Zij verleent medewerking aan het Kerstdiner in De Plaats (dinsdag 20 december), de Kerstwandeling te Hollum (woensdag 21 december), de Kerstmiddag in De Stelp (zaterdag 24 december) en de Oudejaarskuier te Nes (vrijdag 30 december).